Варений рис зі шпинатом, прекрасне блюдо, особливо якщо ви не любите “порожній” рис. Сир, в принципі, можна додавати будь.
Покроковий рецепт
1. Часник з цибулею очищають, дрібно шаткують, тушкують на оливковій олії п’ять-вісім хвилин.
2. Рис промивають, додають в сковорідку до овочів, вливають гарячий бульйон, солять і перчать. Разом готують 15 хвилин на слабкому вогні (при необхідності можна підливати воду). Наприкінці варіння наливають вершки і варять ще 5 хвилин.
3. Беруть свіжий або заморожений шпинат, тушкують окремо з невеликою кількістю води. Потім зливають воду, шпинат крупно ріжуть, змішують з рисом і тушкують під закритою кришкою десять хвилин.
4. Потім додають сир моцарелла, порізаний шматочками, і помішуючи і нагрівають рисову кашу зі шпинатом (сир повинен «розійтися»)
5. Страву подають до столу. Приємного апетиту!