Гарнір з брюссельської капусти «Свіжість» – це легке, просте і оригінальне смачне блюдо.
Покроковий рецепт
Опис процесу приготування:
1. Розігріти духовку до 220 °С
2. У капусти зрізати черешки і розрізати качани на 2 частини. Скласти в каструлю.
3. Лимон очистити від цедри, поділити навпіл, вичавити з однієї сік в тарілку. Додати натерту цедру, оливкове масло, імбир. Всі добре збити віночком.
4. Вилити суміш на капусту, посолити і добре перемішати руками, злегка пом’явши, щоб пустила сік.
5. Викласти на деко і поставити на 20 хв в духовку, перемішуючи і перевертаючи через 5 хвилин.
6. Гарячим викласти на блюдо, посипавши сіллю і прикрасити скибочками лимона.
Приємного апетиту!