Гарнір з картоплі з цибулею в сирно-молочної заливці підійде до будь-якої м’ясної страви.
Покроковий рецепт
Розігріти духовку до 180 ° С. В маленькій каструлі розтопити масло, додати борошно, сіль і перець за смаком, заважати до однорідності.
Поступово влийте молоко. Доведіть до кипіння, безперервно помішуючи. Варіть всю цю суміш, поки не загусне, близько 2 хвилин, постійно помішуючи.
Потім зніміть з вогню і відразу додайте сир, щоб він розплавився.
Візьміть вогнетривку прямокутну форму, збризніть маслом. Викладіть у форму половину картоплі, потім викладіть шар цибулі (1/2 від нарізаного). Далі залийте картоплю з цибулею 1/2 приготовленої сирно-молочною сумішшю. Повторіть шари.
Випікайте овочі близько 50 хвилин, поки вони не покриються золотистою скоринкою. Пробуйте, щоб картопля стала м’якою. Подавати до столу в якості гарніру.