Блюдо дуже просте і в той же час надзвичайно смачне. Легка в приготуванні.
Інгредієнти
Спаржа заморожена – 300 гр. | |
Горошок зелений морозиво – 100 гр. | |
Морква – 1 шт. | |
Часник – 4 зубчики | |
Перець гострий – 1 стручок | |
Зіра – 0,5 столової ложки | |
Насіння гірчиці – 0,5 столової ложки | |
Кардамон зелений – 3 шт. | |
Соєвий соус – 100 мл | |
Рослинне масло – 3 столові ложки |
Пікантний гарнір з спаржі прекрасно підійде до будь-якої страви. Не потребує багато часу на приготування.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти.
Закип’ятити воду. Відварити в окропі спаржу, зелений горошок протягом 5 хвилин. Не солити.
Порізати брусочками моркву.
Часник видавити через землянку.
Змішати зіру, насіння гірчиці і кардамон.
Розігріти рослинну олію в сковороді і обсмажити моркву.
Додати насіння гірчиці, кардамон і зіру і обсмажити близько хвилини.
Додати стручок гострого перцю і обсмажити ще близько хвилини.
Додати відварену спаржу, зелений горошок і обсмажити близько 5 хвилин.
Додати підготовлений часник, перемішати і обсмажити близько хвилини.
Влити соєвий соус, перемішати, закрити кришкою і протушкувати близько 5 хвилин.
Гарнір готовий. Приємного апетиту!