Гаряча закуска з кабачків

Гаряча закуска з кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гаряча закуска з кабачків – це смачно, швидко і недорого!

Інгредієнти

Кабачки – 3-4 шт
Сіль – 1 ч. л.
Борошно – 6-7 ст. л.
Соняшникова олія – 8 ст. л.

Як приготувати Гаряча закуска з кабачків

Кабачок – дуже цінний, корисний, і, до того ж, недорогий продукт! Кабачок вважається дієтичним, корисний для шкіри, відмінно впливає на травлення, продукт номер один для діабетиків і людей, які страждають зайвою вагою.

Пропоную варіант закуски, яка готується швидко і дуже просто, а відірватися від неї неможливо!

Покроковий рецепт

Нам знадобиться мінімальний набір продуктів: кабачок, харчова сіль, будь-яка борошно і олію.

Плоди кабачка помити в холодній проточній воді, почистити.

Нарізаємо кружальцями.

Гуртки кабачка кладемо на тарілку, злегка присаливаем і даємо постояти 1-2 хвилину.

Обваляти кабачок в борошні.

Кладемо кабачки на гарячу сковороду, змащену маслом.

Обсмажуємо по 1-2 хвилини з кожного боку, до утворення скоринки.

При подачі обов’язково полити сметаною. Дуже смачно!