Гаряча закуска з кабачків – це смачно, швидко і недорого!
Інгредієнти
Кабачки – 3-4 шт | |
Сіль – 1 ч. л. | |
Борошно – 6-7 ст. л. | |
Соняшникова олія – 8 ст. л. |
Кабачок – дуже цінний, корисний, і, до того ж, недорогий продукт! Кабачок вважається дієтичним, корисний для шкіри, відмінно впливає на травлення, продукт номер один для діабетиків і людей, які страждають зайвою вагою.
Пропоную варіант закуски, яка готується швидко і дуже просто, а відірватися від неї неможливо!
Покроковий рецепт
Нам знадобиться мінімальний набір продуктів: кабачок, харчова сіль, будь-яка борошно і олію.
Плоди кабачка помити в холодній проточній воді, почистити.
Нарізаємо кружальцями.
Гуртки кабачка кладемо на тарілку, злегка присаливаем і даємо постояти 1-2 хвилину.
Обваляти кабачок в борошні.
Кладемо кабачки на гарячу сковороду, змащену маслом.
Обсмажуємо по 1-2 хвилини з кожного боку, до утворення скоринки.
При подачі обов’язково полити сметаною. Дуже смачно!