Дуже смачна страва з яловичини, яке порадує всю сім’ю.
Інгредієнти
Яловичина – 500гр | |
Картопля – 500гр | |
Морква – 100гр | |
Орегано – 5 гр | |
Томатна паста – 50 гр | |
Гірчиця – 100гр | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
Бульйон – 250 гр | |
Консервована кукурудза – 100гр | |
Сіль, перець, лавровий лист – За смаком |
Смачне рагу з ніжною яловичини з гірчицею і овочами стане прекрасним вечерею як у святковий так і в звичайний день.
Покроковий рецепт
Беремо яловичину, картоплю, моркву, ріпчасту цибулю, томатну пасту, гірчицю, орегано, лавровий лист, консервовану кукурудзу. Так само нам знадобиться склянка будь-якого бульйону для соковитості страви. Я взяла курячий.
Картоплю і моркву чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю – півкільцями.
М’ясо миємо, нарізаємо великими кубиками і обсмажуємо на сковороді на середньому вогні, хвилин через 5 додаємо цибулю і орегано.
Коли м’ясо з цибулею досить підсмажаться, додаємо томатну пасту і гірчицю.
Овочі викладаємо в сотейник ( Можна в казан або глибоку сковороду). Заливаємо бульйоном, солимо, перчимо, додаємо лавровий лист і нашу яловичину з цибулею. Тушкуємо близько 15ти хвилин. У самому кінці, коли яловичина стала м’якою, додаємо консервовану кукурудзу. Знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і даємо постояти ще 10 хвилин.
Страва готова! Заправляємо майонезом або сметаною, подаємо до столу і насолоджуємося смачною вечерею ! Приємного апетиту!