Інгредієнти
Фарш – 500 г (свино-яловичий) | |
Молоко – 150 г | |
Білий хліб – 100 г | |
Морква – 1 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка (для фаршу) | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – за смаком | |
Рослинна олія – | |
Гриби – 300 г | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка (для начинки) | |
Сметана – 3 ст. л. | |
Сир – 100-150 г |
Покроковий рецепт
Цибуля (1 головку) почистити, обсмажити до прозорості. Додати дрібно нарізані гриби (у мене білі), посолити поперчити, смажити ще 5-7 хвилин, іноді помішуючи. Додати сметану, перемішати, вимкнути. Відкласти в сторону начинку.
Хліб замочити в молоці.
У глибоку миску скласти фарш, дрібно потерту моркву, дрібно нарізану цибулю, яйця. Хліб трохи віджати, перекласти в миску. Додати сіль і перець.
Всі інгредієнти змішати.
З фаршу сформувати гнізда, викласти їх на змащений маслом деко або на пергаментний папір.
В гнізда викласти грибну начинку.
Зверху посипати тертим сиром. Поставити в розігріту до 180 С духовку на 30 хвилин.
Подавати до столу. Приємного апетиту!