Гнізда з фаршу з грибами і сиром

Гнізда з фаршу з грибами і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Фарш – 500 г (свино-яловичий)
Молоко – 150 г
Білий хліб – 100 г
Морква – 1 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка (для фаршу)
Яйця курячі – 2 шт.
Сіль – за смаком
Суміш перців – за смаком
Рослинна олія –
Гриби – 300 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка (для начинки)
Сметана – 3 ст. л.
Сир – 100-150 г

Як приготувати Гнізда з фаршу з грибами і сиром

Покроковий рецепт

Цибуля (1 головку) почистити, обсмажити до прозорості. Додати дрібно нарізані гриби (у мене білі), посолити поперчити, смажити ще 5-7 хвилин, іноді помішуючи. Додати сметану, перемішати, вимкнути. Відкласти в сторону начинку.

Хліб замочити в молоці.

У глибоку миску скласти фарш, дрібно потерту моркву, дрібно нарізану цибулю, яйця. Хліб трохи віджати, перекласти в миску. Додати сіль і перець.

Всі інгредієнти змішати.

З фаршу сформувати гнізда, викласти їх на змащений маслом деко або на пергаментний папір.

В гнізда викласти грибну начинку.

Зверху посипати тертим сиром. Поставити в розігріту до 180 С духовку на 30 хвилин.

Подавати до столу. Приємного апетиту!