Гнізда з фаршу можна приготувати з яйцем або з сиром. Теж дуже смачно!
Інгредієнти
Фарш свино-яловичий – 500 г | |
Молоко – 150 мл | |
Білий хліб – 100 г | |
Морква – 1 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Яйця курячі – 2 шт + 4 шт (дрібні) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за бажанням | |
Рослинне масло – для смязывания |
З м’ясного фаршу можна зробити смачні котлетки, або пофантазувавши, здивувати сім’ю і приготувати такі гнізда з яйцем.
Покроковий рецепт
Інгредієнти…
Хліб замочити в молоці.
У глибоку миску скласти фарш, морква, дрібно потерту, цибулю, дрібно нарізаний, яйця. Хліб трохи віджати, перекласти в миску. Додати сіль і перець.
Всі інгредієнти змішати.
З фаршу сформувати гнізда, викласти їх на змащений маслом деко (форму). Поставити гнізда в розігріту до 180 С духовку на 30 хвилин.
Потім дістати майже приготовані гнізда, ложкою підправити поглиблення, в кожне гніздо розбити по 1 яйцю. Яйця зверху посолити. Знову поставити в духовку на 10 хвилин.
Подавати до столу. Приємного апетиту!