Голубці з сирно-яєчної начинкою, в мультиварці

Голубці з сирно-яєчної начинкою, в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне друга страва з капусти, фарширований сиром і яйцями. Голубці пробували багато, але настільки ніжні та ароматні – не всі.

Інгредієнти

капусти білоголової – кілограм
сиру – пів кілограма
яєць – шість
сіль – за смаком
сметана – 1/2 склянки
вершкового масла – за смаком та бажанням

Як приготувати Голубці з сирно-яєчної начинкою, в мультиварці

Всі вже пробували звичні голубці з м’ясо і рисом, Пропоную приготувати голубці дієтичні з начинкою з сиру і яєць. Такі голубці виходять соковиті і смачні, до того ж не вимагають смаження.

Покроковий рецепт

Приготування:
1. Сир протирають. Яйця заздалегідь відварюють, чистять, дрібно нарізають і змішують з сиром.

2. Капусту промивають, очищають і відварюють десять хвилин в солоній воді. Потім капусту розбирають на листки, видаляючи жорсткі грубі частини.

3. На край кожного капустяного листа викладають сирно-яєчну начинку. Загортають капустяний лист в рулет, починаючи з боків.

4. Викладають підготовлені голубці, фаршировані в чашу мультиварки і ставлять на режим гасіння. Тушкують голубці до готовності, приблизно 40 хвилин.

5. Перед подачею дієтичне сирно-яєчні голубці поливають розтопленим вершковим маслом, яке додасть ніжності і насиченості страви. Подають готові голубці зі сметанкою. Приємного апетиту!