Горбуша, запечена в духовці в майонезі

Горбуша, запечена в духовці в майонезі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, рибу ми підготували, промиваємо її, переносимо на обробну дошку і нарізаємо шматочками.

Викладаємо шматочки горбуші в об’ємну миску. Додаємо майонез. Солимо на своє уподобання, присипаємо меленим чорним перчиком. Можна використовувати спеціальну приправу для рибних страв.

Добре перемішуємо інгредієнти в мисці. Трохи промаринуем рибку на холоді. Час – близько 30 хвилин.

Включаємо духовку. Температурний режим виставляємо на 190 градусів. Форму, призначену для запікання страв, змащуємо рослинним маслом. Шматочки горбуші в майонезі розподіляємо одним шаром у формі.

Відправляємо рибу запікатися на 30 хвилин.

Горбуша шматочками в майонез готова! При подачі на стіл запечені шматочки горбуші можна прикрасити гілочками свіжої зелені.

Всім смачного перекусу! Приємного вам апетиту!