Гороховий суп на курці

Гороховий суп на курку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей гороховий суп нагадає смак того самого супу з дитинства, який варила мама і бабуся.

Покроковий рецепт



Приготувати засмажку для супу з моркви і цибулі. Очистити моркву і цибулю від шкірки. Цибулю дрібно нашаткувати, моркву натерти на крупну тертку. На плоскій сковороді розігріти олію. Протягом 3 хвилин обсмажувати цибулю і моркву. Вимкнути вогонь. Викласти засмажку на паперову серветку на тарілку, щоб стеклися залишки масла.

Горох дуже ретельно промити під проточною водою.


У каструлі закип’ятити воду. Додати лавровий лист. Покласти куряче філе. Всипати горох і варити 20 хвилин. Дістати філе викласти на тарілку і дати охолонути. Потім розділити його на дрібні шматочки. Вогонь не вимикати.

Очистити від шкірки картоплю. Вимити і нарізати дрібними кубиками. Додати до гороху картопля, зажарку, сіль. Варити ще 30 хвилин. Потім додати подрібнену курку і дрібно нарізаний кріп. Варити ще 10 хвилин. Суп готовий. Приємного апетиту!