Гороховий суп з качиним конфі і часниковими грінками

Гороховий суп з качиним конфі і часниковими грінками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Цибулину нарізати півкільцями і обсмажити на олії до придбання золотистого кольору якщо цибуля червоний – до карамелізації).


2. Зелений горошок залити водою (мене 5-ти літрова каструля) і варити до готовності.

3. Коли горошок буде готовий (спробуйте – він повинен бути м’яким) додаємо у воду качине конфі і обсмажену цибулю. Варимо буквально 5-10 хвилин, щоб всі смаки змішалися в один букет.

4. Хліб порізати на скибочки і підпекти до рум’яності. Можна запекти грінки і в тостері, тоді порізати вже після запікання. Часник продавити через чеснокодавку. Поки ще гарячі грінки натерти їх часником.

5. Суп розлити по тарілках і покласти зверху скибочки часникових грінок. І ось легкий і в той же час ситний, хоча і з мінімум інгредієнтів, суп готовий!