Гороховий суп з качиним конфі і часниковими грінками

Гороховий суп з качиним конфі і часниковими грінками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Французька кухня – верх досконалості в області кулінарії. Французька кухня одна з найбільш популярний і вишуканих кухонь світу. І таке нам відоме блюдо як тушонка виявляється теж придумали французи. Але на їх прекрасному мові воно звучить дуже красиво і мелодійно – конф. Так-так конфі – це не що інше, як тушонка, тобто консервоване м’ясо довгого зберігання. Колись тушонка була буденному стравою у багатьох, але зараз ціни на неї кусаються. І ось одного разу в супермаркеті я побачила тушонку по акції, а точніше качине конфі і вирішила обов’язково його купити. Але ось вдома довго не могла придумати, що ж з ним таке приготувати – щоб як у французів – просто і вишукано. І ось нарешті зважилася – зроблю-но я з нього суп – простий і вишуканий, на подобі цибульного.

Покроковий рецепт