Гороховий суп з копченными свинячими ребрами Улюблений

Гороховий суп з копченными свинячими ребрами Улюблений – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей суп в нашій сім’ї люблять абсолютно всі. Аромат копчених реберець завжди збирає усіх за столом. Навіть діти, які суп зазвичай не люблять, цей їдять із задоволенням.

Покроковий рецепт

Насамперед нам необхідно підготувати всі продукти. Горох залити холодною водою, картоплю, моркву і цибулю почистити.

Рубаємо копчені ребра на невеликі шматочки і ставимо на середній вогонь, після закипання варимо приблизно на 30-40 хвилин

Після того, як реберця зваряться додаємо в каструлю замочений горох, варимо хвилин 10 і потім додаємо нарізану кубиками картоплю.

Ріжемо дрібно цибулю, моркву тремо на середній тертці і підсмажити овочі на сковороді з невеликою додавання олії.

Додаємо пасеровані овочі в каструлю з супом, додаємо дрібно порізану зелень, чекаємо коли суп закипить і вимикаємо. Я Солю гороховий суп по смаку, часто буває, що ребра дуже солені і досолювати суп не потрібно. Приємного апетиту!