Гороховий суп з копченою ковбаскою

Гороховий суп з копченою ковбаскою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гороховий суп з копченостями – нова нотка смакових ароматів на вашому столі.

Інгредієнти

Свинина (або яловичина) 50 г
Ковбаски – 50 г
Горох – 250 г
Картопля – 5 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 1 шт.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Гороховий суп з копченою ковбаскою

Гороховий суп з копченостями – нова нотка смакових ароматів на вашому столі.

Покроковий рецепт

Нарізати ковбаску, картоплю, цибулю, моркву.

Зварити бульйон. У готовий бульйон кинути ½ частини гороху. Варити 20 хвилин.

А поки, обсмажити ковбаску на сковороді 2 хвилини.

Сюди ж кинути цибулю, моркву. Обсмажити до золотистого кольору.

Перша порція гороху розварилася. Тепер закинути другу порцію. Варити на повільному вогні. Таким чином, у нас вийде густий пюреподібний суп з горохом.

Через 15 хвилин закинути картоплю. Варити до готовності (15-20 хвилин).

За 5 хвилин до закінчення приготування горохового супу додати засмажку з ковбаскою. Посолити, додати спеції (за смаком). Дати настоятися.

Подавати гороховий суп гарячим. Приємного апетиту!