Гороховий суп з копченостями – нова нотка смакових ароматів на вашому столі.
Інгредієнти
Свинина (або яловичина) 50 г | |
Ковбаски – 50 г | |
Горох – 250 г | |
Картопля – 5 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Морква – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження |
Гороховий суп з копченостями – нова нотка смакових ароматів на вашому столі.
Покроковий рецепт
Нарізати ковбаску, картоплю, цибулю, моркву.
Зварити бульйон. У готовий бульйон кинути ½ частини гороху. Варити 20 хвилин.
А поки, обсмажити ковбаску на сковороді 2 хвилини.
Сюди ж кинути цибулю, моркву. Обсмажити до золотистого кольору.
Перша порція гороху розварилася. Тепер закинути другу порцію. Варити на повільному вогні. Таким чином, у нас вийде густий пюреподібний суп з горохом.
Через 15 хвилин закинути картоплю. Варити до готовності (15-20 хвилин).
За 5 хвилин до закінчення приготування горохового супу додати засмажку з ковбаскою. Посолити, додати спеції (за смаком). Дати настоятися.
Подавати гороховий суп гарячим. Приємного апетиту!