Гороховий суп зі свининою

Гороховий суп зі свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, м’ясний бульйон для горохового супу готовий. Витягаємо свинину з каструлі, сам бульйон присаливаем за смаком. Відправляємо в бульйон заздалегідь замочений горох. Варимо до напівготовності.

Бульби очищаємо, нарізаємо їх для горохового супу брусочками. У каструлю викладаємо картопляну нарізку для подальшої варіння.

Подрібнюємо моркву і цибулю.

На сковороді підігріваємо олію. Викладаємо подрібнену моркву і цибулю для пасерування на сковороду. Коли овочі стануть м’якими, відправляємо їх у каструлю в гороховий суп.

Продовжуємо варити суп, додаємо в нього нарізане м’ясо.

Готовий гороховий суп зі свининою подаємо зі свіжою зеленню. Приємного всім апетиту!