Отже, м’ясний бульйон для горохового супу готовий. Витягаємо свинину з каструлі, сам бульйон присаливаем за смаком. Відправляємо в бульйон заздалегідь замочений горох. Варимо до напівготовності.
Бульби очищаємо, нарізаємо їх для горохового супу брусочками. У каструлю викладаємо картопляну нарізку для подальшої варіння.
Подрібнюємо моркву і цибулю.
На сковороді підігріваємо олію. Викладаємо подрібнену моркву і цибулю для пасерування на сковороду. Коли овочі стануть м’якими, відправляємо їх у каструлю в гороховий суп.
Продовжуємо варити суп, додаємо в нього нарізане м’ясо.
Готовий гороховий суп зі свининою подаємо зі свіжою зеленню. Приємного всім апетиту!