Гороховий суп зі свинячими ребрами

Гороховий суп зі свинячими ребрами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гороховий суп дуже ароматний і поживний, подається зі свіжою зеленню.

Покроковий рецепт

Для горохового супу нам знадобляться свинина, цибуля, морква, картопля, помідор і горох.

Промийте м’ясо і промакните паперовими серветками. Наріжте м’ясо кубиками і покладіть кілька ребер. Обсмажте на середньому вогні 15 хвилин до золотистого кольору.

Помідор наріжте кубиками, додайте до м’яса і обсмажте.


Моркву, цибулю і картоплю почистіть, промийте і наріжте кубиками. Пложите в казан, злегка обсмажте. Налийте води. Доведіть до кипіння. Зніміть пінку. Варіть на слабкому вогні 10-15 хвилин.

Помийте горох, покладіть в казан, перемішайте, доведіть до кипіння. Варіть 40-45 хвилин на повільному вогні, поки горох не розвариться.

Посоліть, покладіть перець за смаком, наріжте свіжу зелень.
Суп готовий! Всім приємного апетиту! Отримуйте задоволення не тільки від їжі, але і від її приготування.