Знадобиться безліч спецій для приготування цієї страви. Бажано знайти все, щоб вийшов той самий смак. Страва не дуже складне в приготуванні.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти входять до складу страви.
Коріандр цілий, листя пажитника, кардамон злегка перемолоти в блендері.
З’єднати перемелені спеції з іншими спеціями і обсмажити близько 1 хвилини на сковороді з розігрітим рослинним маслом.
Цибулю порізати півкільцями, часник і імбир дрібно порізати. Всі відправити в сковороду зі спеціями. Обсмажити близько 5 хвилин на середньому вогні.
Додати гриби в сковороду, обсмажити близько 3 хвилин. Гриби не різати.
Куряче філе порізати довільно, додати в сковороду, обсмажити близько 5 хвилин.
Збризнути соком лимона і додати йогурт, тушкувати під закритою кришкою на маленькому вогні близько 20 хвилин.
Блюдо готове. Подавати з рисом. За бажанням можна прикрасити зернами граната. Приємного апетиту!