Гостре куряче філе з печерицями

Гостре куряче філе з печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Знадобиться безліч спецій для приготування цієї страви. Бажано знайти все, щоб вийшов той самий смак. Страва не дуже складне в приготуванні.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти входять до складу страви.


Коріандр цілий, листя пажитника, кардамон злегка перемолоти в блендері.



З’єднати перемелені спеції з іншими спеціями і обсмажити близько 1 хвилини на сковороді з розігрітим рослинним маслом.

Цибулю порізати півкільцями, часник і імбир дрібно порізати. Всі відправити в сковороду зі спеціями. Обсмажити близько 5 хвилин на середньому вогні.

Додати гриби в сковороду, обсмажити близько 3 хвилин. Гриби не різати.


Куряче філе порізати довільно, додати в сковороду, обсмажити близько 5 хвилин.


Збризнути соком лимона і додати йогурт, тушкувати під закритою кришкою на маленькому вогні близько 20 хвилин.




Блюдо готове. Подавати з рисом. За бажанням можна прикрасити зернами граната. Приємного апетиту!