Оригінальний рецепт крилець під пекучим соусом, можливо це те, що вам потрібно щоб нагодувати галасливу компанію друзів.

Інгредієнти
| курячих крил – 1 кг | |
| гострого перцю чилі – 1/2 ч. ложки або по смаку | |
| паприки – 1 ч. ложка | |
| спеції, сіль – за смаком | |
| томатної пасти – 2 ложки |
Як приготувати Гострі крильця в томатній пасті
1 кг курячих крил;
30 грам гострого перцю чилі;
50 грам паприки;
спеції, сіль
2 ложки томатної пасти.
Покроковий рецепт
1. Змішайте спеції і томатну пасту.
2. Крила приправте приготованою сумішшю і залиште маринуватися на 30 хвилин.
3. Обсмажте крильця на олії. Подавайте до столу гарячими.
