Гострі млинці з кимчи (з капустою)

Гострі млинці з кимчи (з капустою) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Змішати борошно і крохмаль

Всипати сіль з цукром суміш ще раз перемішати.

Всипати сир.

Ріпчасту цибулю подрібнити блендером і викласти в борошняну суміш.

Сосиску також подрібнити в блендері і викласти до цибулі.

Болгарський перець дрібно нарізати і покласти до суміші разом з порубаним зеленою цибулею.

Кімчі нарізати локшиною і подрібнити на невеликі шматочки, покласти до борошні разом з розсолом

Влити воду і вимісити тісто. Воно має бути густим, але не крутим.

Обсмажувати на сковороді на маслі з двох сторін до темно-золотистого кольору.

Викласти на паперову серветку.