Гострий грибний суп в гарбузі

Гострий грибний суп в гарбузі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Гострий грибний суп в гарбузі

Гриби чудово поєднуються з гарбузом. Пропонуємо вашій увазі осінній суп з «остринкой». Зацікавилися?! Тоді приступаємо до приготування. Просимо вас підготувати наступний набір інгредієнтів:

одна середня гарбуз;

лісові гриби – 500 грам;

три цибулини;

одна морква;

три зубці часнику;

курячий бульйон – 300 мл;

зіра – щіпка;

зелень – пучок;

вершки – 100 мл

1. Очистіть гриби і проваріть в окропі протягом трьох хвилин.

2. Верхню частину гарбуз зріжте. Видаліть насіння і вийміть м’якоть. М’якоть пюрируйте, використовуючи блендер.

3. Цибулю, моркву і часник нарубайте як можна дрібніше.

4. На сковороду викласти овочі і тушкуйте три хвилини.

5. За цей час наріжте дрібно гриби і додайте до овочів.

6. Влийте в сковороду вершки і продовжуйте приготування.

7. Дрібно нарубаєте зелень і викладіть до інгредієнтів, приправте зірою. Тушкуйте ще 10 хвилин.

8. Отриману начинку викладіть на гарбуз, залийте бульйоном і відправте в духовку на півгодини.