Гриби чудово поєднуються з гарбузом. Пропонуємо вашій увазі осінній суп з «остринкой». Зацікавилися?! Тоді приступаємо до приготування. Просимо вас підготувати наступний набір інгредієнтів:
одна середня гарбуз;
лісові гриби – 500 грам;
три цибулини;
одна морква;
три зубці часнику;
курячий бульйон – 300 мл;
зіра – щіпка;
зелень – пучок;
вершки – 100 мл
1. Очистіть гриби і проваріть в окропі протягом трьох хвилин.
2. Верхню частину гарбуз зріжте. Видаліть насіння і вийміть м’якоть. М’якоть пюрируйте, використовуючи блендер.
3. Цибулю, моркву і часник нарубайте як можна дрібніше.
4. На сковороду викласти овочі і тушкуйте три хвилини.
5. За цей час наріжте дрібно гриби і додайте до овочів.
6. Влийте в сковороду вершки і продовжуйте приготування.
7. Дрібно нарубаєте зелень і викладіть до інгредієнтів, приправте зірою. Тушкуйте ще 10 хвилин.
8. Отриману начинку викладіть на гарбуз, залийте бульйоном і відправте в духовку на півгодини.