Гострий корейський салат з картоплі

Гострий корейський салат з картоплі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Великі бульби картоплі спочатку промити, після цього почистити, нарізати потім практично прозорими скибочками, далі весь нарізану картоплю помістити в яку-небудь глибокий посуд і промити в прохолодній воді рази три.

Як тільки картопляні скибочки будуть добре промиті від крохмалю, перекласти їх в каструлю середнього розміру і залити крутим окропом, хвилини на дві залишити.

Після цього ще раз промити в холодній чистій воді, очистити необхідну кількість часникових зубчиків, пропустити їх через прес, потім перекласти в посуд з нарізаними картопляними скибочками, влити в достатній кількості столовий оцет, додати всі види перчика.

Далі прогріти до високої температури рослинне масло в сковороді, як тільки вона розжариться, перелити його в посуд з приготованим картопляним корейським салатом, перемішати, трохи остудити і подавати відразу ж до столу в теплому вигляді.