В цей омлет можна додати що завгодно. Дуже смачно буде додати сир, ковбаска, цибуля і перець.
Інгредієнти
Яйце – 3шт | |
Цибуля синя – пів цибулини | |
Перець чилі – 20гр. | |
Молоко – 50мл. | |
Сіль – щіпка |
Це дуже смачний омлет який набагато пишніше і смачніше зазвичай. Цей омлет зможе спокійною приготувати собі навіть школяр. Він в Японії дуже поширений і його подають в ресторанах.
Покроковий рецепт
Ріжемо цибулю і перець чилі, додаємо в миску, туди ж виливаємо молоко і три яйця. Далі все перемішати
Розігріваємо сковороду виливаємо трохи олії. Потім виливаємо невеликим шаром наш омлет.
Чекаємо поки він підсмажиться, і за допомогою лопатки і виделки загортаємо в рулет. І відправляємо в край сковорідки рулет і виливаємо поруч ще шар омлету.
Після того коли зробили відповідний за розмірами рулет, дістаємо окурат на тарілку і подаємо до столу