Гратен з картоплі з беконом, сиром і яйцем

Гратен з картоплі з беконом, сиром і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Прогрійте духовку до 220 градусів.

2. Картопля очистіть і наріжте тонкими кружальцями. Цибулю почистіть, поріжте тоненько півкільцями.

3. Моцарелу наріжте кружальцями, а Маасдам натріть на дрібній тертці. Бекон наріжте слайсами.

4. Яйця добре збийте міксером. Приправте їх спеціями.

5. Знизьте температуру до 175 градусів. Форму для випікання змастіть маслом. Додайте шар картоплі, цибулі, моцарели і бекону. Якщо ще залишилися інгредієнти, викладіть другий шар.

6. Зверху вилийте збиті яйця і викладіть натертий сир. Надішліть випікатися на півгодини.