Це страва з гречки, індички і овочів рекомендується готувати з якими-небудь спеціями. Гречка виходить розсипчастою ароматною, а м’ясо м’яким.
Покроковий рецепт
Промите філе індички нарізати не дуже великими кубиками, перекласти нарізане м’ясо в товстостінну каструлю і обсмажувати при періодичному помішуванні кілька хвилин.
Потім насипати трохи солі, додати за смаком білий перець, сушений чебрець, все перемішати і продовжити готування ще приблизно чотири хвилини.
По закінченні вищевказаного часу влити в каструлю питну гарячої води, томити індичку приблизно чверть години.
Гарненько промити гречану крупу, пересипати її в каструлю з індичкою, додати нарізану капусту брокколі і нашатковану цибулю, все перемішати і продовжити готування на слабкому вогні в гарячому маслі.
Моркву почистити, натерти на тертці. Відправити її в каструлю з гречкою. Додати спеції, прогрівати всі інгредієнти при частому помішуванні протягом чотирьох хвилин на тихому вогні.
Влити гарячу воду питну та готувати гречану крупу з овочами до повної готовності.
Як тільки гречка буде готова, перекласти її в порційні тарілки. Зверху викласти тушковану індичку і подавати це блюдо відразу ж до столу в гарячому вигляді.