Гречана каша з індичкою і брокколі

Гречана каша з індичкою і брокколі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це страва з гречки, індички і овочів рекомендується готувати з якими-небудь спеціями. Гречка виходить розсипчастою ароматною, а м’ясо м’яким.

Покроковий рецепт

Промите філе індички нарізати не дуже великими кубиками, перекласти нарізане м’ясо в товстостінну каструлю і обсмажувати при періодичному помішуванні кілька хвилин.

Потім насипати трохи солі, додати за смаком білий перець, сушений чебрець, все перемішати і продовжити готування ще приблизно чотири хвилини.

По закінченні вищевказаного часу влити в каструлю питну гарячої води, томити індичку приблизно чверть години.

Гарненько промити гречану крупу, пересипати її в каструлю з індичкою, додати нарізану капусту брокколі і нашатковану цибулю, все перемішати і продовжити готування на слабкому вогні в гарячому маслі.

Моркву почистити, натерти на тертці. Відправити її в каструлю з гречкою. Додати спеції, прогрівати всі інгредієнти при частому помішуванні протягом чотирьох хвилин на тихому вогні.

Влити гарячу воду питну та готувати гречану крупу з овочами до повної готовності.

Як тільки гречка буде готова, перекласти її в порційні тарілки. Зверху викласти тушковану індичку і подавати це блюдо відразу ж до столу в гарячому вигляді.