Гречаний суп на бульйоні з курячих крилець з плавленим сирком

Гречаний суп на бульйоні з курячих крилець з плавленим сирком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий, живильний, але при цьому, бюджетний обід

Інгредієнти

Курячі крила – 4 шт.
Картопля – 320-350 м
Цибулина – 1 шт.
Сирок «Дружба» – 1 шт.
Яйце – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Гречана крупа. – 5 ст. л.

Як приготувати Гречаний суп на бульйоні з курячих крилець з плавленим сирком

Поживний, легкий і смачний супчик з ніжним вершковим присмаком можна вживати в якості першої страви на обід або на вечерю. Він дуже швидко готується, вимагає мінімальних витрат часу і сил господині. Крім того, страва включає бюджетні інгредієнти, його приготування не потребує великих фінансових вкладень.

Покроковий рецепт



1. Крильця промиваємо, опускаємо в холодну воду ставимо на сильний вогонь. Знімаємо пінку, коли каструля закипить, зменшуємо газ, варимо хвилин 18-20. Витягуємо, крила готові.


2. Гречку промиваємо, кладемо в каструлю. Подрібнюємо сир на тертці, відправляємо слідом за гречкою.


3. Картопля промиваємо, очищаємо, нарізаємо соломкою. Відправляємо в бульйон через 7-9 хвилин після гречки.



4. Готуємо зажарку: подрібнюємо очищений цибулю і моркву, обсмажуємо хвилин 5 на сковороді на сильному вогні, помішуючи. Викладаємо зажарку в суп.


5. Яйця відварюємо «в круту», очищаємо, нарізаємо кубиками. Зсипаємо їх в суп, проварюємо ще хвилини 3. Додатково можна прикрасити страви половинкою готового курячого яйця і зеленню.