Легкий, живильний, але при цьому, бюджетний обід
Інгредієнти
Курячі крила – 4 шт. | |
Картопля – 320-350 м | |
Цибулина – 1 шт. | |
Сирок «Дружба» – 1 шт. | |
Яйце – 2 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Гречана крупа. – 5 ст. л. |
Поживний, легкий і смачний супчик з ніжним вершковим присмаком можна вживати в якості першої страви на обід або на вечерю. Він дуже швидко готується, вимагає мінімальних витрат часу і сил господині. Крім того, страва включає бюджетні інгредієнти, його приготування не потребує великих фінансових вкладень.
Покроковий рецепт
1. Крильця промиваємо, опускаємо в холодну воду ставимо на сильний вогонь. Знімаємо пінку, коли каструля закипить, зменшуємо газ, варимо хвилин 18-20. Витягуємо, крила готові.
2. Гречку промиваємо, кладемо в каструлю. Подрібнюємо сир на тертці, відправляємо слідом за гречкою.
3. Картопля промиваємо, очищаємо, нарізаємо соломкою. Відправляємо в бульйон через 7-9 хвилин після гречки.
4. Готуємо зажарку: подрібнюємо очищений цибулю і моркву, обсмажуємо хвилин 5 на сковороді на сильному вогні, помішуючи. Викладаємо зажарку в суп.
5. Яйця відварюємо «в круту», очищаємо, нарізаємо кубиками. Зсипаємо їх в суп, проварюємо ще хвилини 3. Додатково можна прикрасити страви половинкою готового курячого яйця і зеленню.