Гречаний суп на бульйоні з курячих крилець з плавленим сирком

Гречаний суп на бульйоні з курячих крилець з плавленим сирком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



1. Крильця промиваємо, опускаємо в холодну воду ставимо на сильний вогонь. Знімаємо пінку, коли каструля закипить, зменшуємо газ, варимо хвилин 18-20. Витягуємо, крила готові.


2. Гречку промиваємо, кладемо в каструлю. Подрібнюємо сир на тертці, відправляємо слідом за гречкою.


3. Картопля промиваємо, очищаємо, нарізаємо соломкою. Відправляємо в бульйон через 7-9 хвилин після гречки.



4. Готуємо зажарку: подрібнюємо очищений цибулю і моркву, обсмажуємо хвилин 5 на сковороді на сильному вогні, помішуючи. Викладаємо зажарку в суп.


5. Яйця відварюємо «в круту», очищаємо, нарізаємо кубиками. Зсипаємо їх в суп, проварюємо ще хвилини 3. Додатково можна прикрасити страви половинкою готового курячого яйця і зеленню.