Гречаний суп з піджаркою

Гречаний суп з піджаркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Насамперед необхідно підготувати овочі. Почистити картоплю, моркву, цибулю, підготувати необхідну кількість гречки і м’яса.

Поки вода закипає ріжемо дієтичну грудку невеликими кубиками, картоплю також ріжемо кубиками.


Після закипання води спускаємо курку в киплячу воду, залишаємо на середньому вогні кипіти 10 хвилин.
Ріжемо цибулю, а морквину тремо на крупній тертці.


Зварену, необхідну кількість часу, курячу грудку разом з бульйоном переливаємо з каструлі в іншу ємність. У каструлю наливаємо невелику кількість рослинної олії викладаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо цибулю і моркву на середньому вогні, постійно помішуючи.



Потім на піджарку викладаємо м’ясо, на м’ясо сирої картопля, на картоплю гречку, додаємо спеції і приправи за смаком. Далі заливаємо все це курячим бульйоном. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь нудитися.


Як тільки картопля звариться додаємо в суп зелень, вимикаємо плиту, накриваємо кришкою і залишаємо кипіти ще 5 хвилин на залишковому теплі. Суп готовий, приємного апетиту!