Грибна ікра

Грибна ікра – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ікра з будь-яких грибочків з часничком – дуже хороша закуска до будь-якого столу.

Інгредієнти

Гриби – 1 відро
Цибуля – 1-1,5 кг
Часник – Головка
Масло рослинне – 100-150 мл
Сіль – 1-2 ст ложки на каструлю

Як приготувати Грибна ікра

Бажано сходити в ліс і назбирати самим грибочків.хоча можна і купити.потім залити водою хвилин на 30. Гарненько промити і очистити і злити воду.

Покроковий рецепт



Моєму гриби чистимо і ставимо варити на годину і солимо. Сіль бажано використовувати морську. Чекаємо після закипання годину.



Після того як гриби поварятся годину перекручуємо їх через м’ясорубку.бажано використовувати електром’ясорубку.і викладаємо отриману масу на сковорідку з додаванням масла.можна цибулю і часник теж перекрутити частково а частина нарізати для смаку.

Тепер ставимо смажити в сковороді або каструлі залишився часник тиснемо на часникодавці. Смажимо хвилин 40-50. Подаємо з додаванням сметани. Можна в банки під поліетиленову кришку зберігати в темному і прохолодному місці.