Ікра з будь-яких грибочків з часничком – дуже хороша закуска до будь-якого столу.
Інгредієнти
Гриби – 1 відро | |
Цибуля – 1-1,5 кг | |
Часник – Головка | |
Масло рослинне – 100-150 мл | |
Сіль – 1-2 ст ложки на каструлю |
Бажано сходити в ліс і назбирати самим грибочків.хоча можна і купити.потім залити водою хвилин на 30. Гарненько промити і очистити і злити воду.
Покроковий рецепт
Моєму гриби чистимо і ставимо варити на годину і солимо. Сіль бажано використовувати морську. Чекаємо після закипання годину.
Після того як гриби поварятся годину перекручуємо їх через м’ясорубку.бажано використовувати електром’ясорубку.і викладаємо отриману масу на сковорідку з додаванням масла.можна цибулю і часник теж перекрутити частково а частина нарізати для смаку.
Тепер ставимо смажити в сковороді або каструлі залишився часник тиснемо на часникодавці. Смажимо хвилин 40-50. Подаємо з додаванням сметани. Можна в банки під поліетиленову кришку зберігати в темному і прохолодному місці.