Відварені гриби і гречану кашу змішую в одній великій ємності. Туди ж відправляю нарізану цибулю. Всю цю масу подрібнюю блендером. З інгредієнтів повинна вийти однорідна маса.
Зелений кріп дрібно нарізаю і висипаю його в грибну масу. Також вбиваю туди яйце.
Твердий сир тру на дрібній тертці і висипаю його до решти інгредієнтів.
Висипаю борошно і додаю сіль. Хто любить гостре, може ще додати чорний перець.
Дошку посипаю борошном. В долоньку набираю трохи борошна і починаю формувати котлети. На одну котлету у мене йде одна велика ложка фаршу. Готові напівфабрикати викладають на дошку. У сковорідку наливаю рослинне масло і добре нагріваю його. Котлети викладаю в сковороду і обсмажую з двох сторін. Щоб вони виходили більш соковитими, потрібно прикривати сковороду кришкою під час смаження. Готові котлети викладаю на тарілку і прикрашаю їх майонезом і гірчицею. Корисне страви готово!