Грибні котлети

Грибні котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відварені гриби і гречану кашу змішую в одній великій ємності. Туди ж відправляю нарізану цибулю. Всю цю масу подрібнюю блендером. З інгредієнтів повинна вийти однорідна маса.

Зелений кріп дрібно нарізаю і висипаю його в грибну масу. Також вбиваю туди яйце.

Твердий сир тру на дрібній тертці і висипаю його до решти інгредієнтів.

Висипаю борошно і додаю сіль. Хто любить гостре, може ще додати чорний перець.

Дошку посипаю борошном. В долоньку набираю трохи борошна і починаю формувати котлети. На одну котлету у мене йде одна велика ложка фаршу. Готові напівфабрикати викладають на дошку. У сковорідку наливаю рослинне масло і добре нагріваю його. Котлети викладаю в сковороду і обсмажую з двох сторін. Щоб вони виходили більш соковитими, потрібно прикривати сковороду кришкою під час смаження. Готові котлети викладаю на тарілку і прикрашаю їх майонезом і гірчицею. Корисне страви готово!