Котлети з свинячого фаршу з грибним соусом

Коли просто котлетки вже набридли і хочеться чогось незвичайного, але не складного в приготуванні і не вимагає багато часу. Підходить для тих, хто хоче урізноманітнити і оновити звичні страви.

Інгредієнти

м’ясний фарш – 400 г свинина
сушені білі гриби – 20 г
часник – 2-3 зубчики
сушена зелень – 1 ч. л.
томатний соус – 2 ч. л.
яйце – 1 шт
рослинна олія – 2 ст. л.
борошно – 2 ст. л.
сіль – за смаком
перець – за смаком

Як приготувати Котлети з свинячого фаршу з грибним соусом

Дуже простий рецепт, який не потребує багато часу та інгредієнтів

Покроковий рецепт



Підготувати необхідні інгредієнти.
Для початку ретельно промити сушені білі гриби, потім залишити їх у холодній воді на час приготування котлет.
Змішати свинячий фарш, сушену зелень, 2/3 подрібненого часнику (що залишилася 1/3 залишити для грибного соусу), яйце, сіль, перець. Добре перемішати, сформувати котлетки з свинячого фаршу і обваляти їх у борошні.
Посмажити котлети в половині олії.



Для грибного соусу: дрібно порізати гриби, подрібнений часник обсмажити в половині, що залишилася рослинного масла. Додати до смаженій часнику гриби і томатний соус, розведений у склянці кип’яченої води. Тушкувати на невеликому вогні, періодично помішуючи, до загустіння.

До готового соусу додати підсмажені котлети, дати трохи настоятися і подавати до столу з будь-яким гарніром.

Дивіться також:  Соковиті мясні котлети в духовці під сиром