Дуже простий рецепт, який не потребує багато часу та інгредієнтів
Покроковий рецепт
Підготувати необхідні інгредієнти.
Для початку ретельно промити сушені білі гриби, потім залишити їх у холодній воді на час приготування котлет.
Змішати свинячий фарш, сушену зелень, 2/3 подрібненого часнику (що залишилася 1/3 залишити для грибного соусу), яйце, сіль, перець. Добре перемішати, сформувати котлетки з свинячого фаршу і обваляти їх у борошні.
Посмажити котлети в половині олії.
Для грибного соусу: дрібно порізати гриби, подрібнений часник обсмажити в половині, що залишилася рослинного масла. Додати до смаженій часнику гриби і томатний соус, розведений у склянці кип’яченої води. Тушкувати на невеликому вогні, періодично помішуючи, до загустіння.
До готового соусу додати підсмажені котлети, дати трохи настоятися і подавати до столу з будь-яким гарніром.