Грибний листковий салат з крабовими паличками і рисом

Грибний листковий салат з крабовими паличками і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий у приготуванні і дуже смачний листковий салат, підійде для будь-якого торжества і свята!

Інгредієнти

Рис відварний – 150 гм
яйце куряче – 3 шт
крабові палички 1 упак
гриби будь-які свіжі – 400 гм
цибуля ріпчаста – 1 шт
морква свіжа – 1 шт
кубик маггі – 1 шт
майонез – 200 гм

Як приготувати Грибний листковий салат з крабовими паличками і рисом

Цей салат я почала готувати приблизно 8 років тому, коли зазвичай брали рецепти з журналів і газет. Родичка порадила приготувати його на свято, і так він сподобався всім, що оцінили його по достоїнству не тільки чоловіки. Вообщем, рецептик прижився надовго. Ось і я вирішила з вами поділитися ним.

Покроковий рецепт

Готуємо інгредієнти, відварюємо рис до готовності у воді з розчиненим кубик маггі, солити не треба. Зливаємо, даємо охолонути. Яйця курячі теж відварюємо. Гриби можна використовувати будь-які, у мене були білі гриби заморожені.

Обсмажуємо гриби на рослинній олії. Ріжемо цибулю півкільцями і додаємо до грибів. Потім трьом моркву на крупній тертці і додаємо смажити. Обсмажуємо до золотистого кольору. Даємо охолонути.

Викладаємо перший шар відвареного рису і змащуємо майонезом.

Нарізаємо середнього розміру крабові палички і викладаємо другим шаром, змащуємо майонезом.

Наступний шар – відварені яйця нарізаємо, крупно, намагаємося не дрібнити. Змащуємо майонезом.

І останнім шаром викладаємо обсмажені свіжі гриби з цибулею і морквою. Верхній шар не змащуємо майонезом. Прибираємо в холодильник для просочення нашого салату.

От і все. Наш салат для Коханого хлопця, чоловіка або просто папи готовий! Просто готувати і дуже смачно!