Грибний листковий салат з крабовими паличками і рисом

Грибний листковий салат з крабовими паличками і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо інгредієнти, відварюємо рис до готовності у воді з розчиненим кубик маггі, солити не треба. Зливаємо, даємо охолонути. Яйця курячі теж відварюємо. Гриби можна використовувати будь-які, у мене були білі гриби заморожені.

Обсмажуємо гриби на рослинній олії. Ріжемо цибулю півкільцями і додаємо до грибів. Потім трьом моркву на крупній тертці і додаємо смажити. Обсмажуємо до золотистого кольору. Даємо охолонути.

Викладаємо перший шар відвареного рису і змащуємо майонезом.

Нарізаємо середнього розміру крабові палички і викладаємо другим шаром, змащуємо майонезом.

Наступний шар – відварені яйця нарізаємо, крупно, намагаємося не дрібнити. Змащуємо майонезом.

І останнім шаром викладаємо обсмажені свіжі гриби з цибулею і морквою. Верхній шар не змащуємо майонезом. Прибираємо в холодильник для просочення нашого салату.

От і все. Наш салат для Коханого хлопця, чоловіка або просто папи готовий! Просто готувати і дуже смачно!