Грінки зі смаком грибів

Грінки зі смаком грибів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На сьогоднішній день існує безліч закусок до пива (морепродукти, чіпси, сухарики, м’ясні чіпси, фісташки і т. д.). Тому всі любителі хмільного напою можуть з легкістю підібрати закуску за смаком.

Однак багато хто вже давно встигли зіткнутися з дорожнечею продуктів, особливо в спеціалізованих торгових точках по реалізації пива. Безумовно, існують і бюджетні варіанти закусок, але вони в основному не відповідають тим смаковими якостями, якими нам хотілося б насолоджуватися.
Сьогодні я запропоную вам свій рецепт грінок з грибами, які володіють прекрасним смаком і низькою вартістю за рахунок дешевизни інгредієнтів.

Хліб ріжемо на прямокутні шматочки, товщина яких повинна бути 0,5 – 1 см, а довжина до половини висоти буханця. Поміщаємо, висушуємо в духовці до рум’яна. Готові грінки обробляємо соняшниковою олією і грибними спеціями.

Покроковий рецепт