Хліб ріжемо на прямокутні шматочки, товщина яких повинна бути 0,5 – 1 см, а довжина до половини висоти буханця.
Поміщаємо готові шматочки хліба в духовку. Виставляємо 150 С. Включаємо верхню і нижню спіралі. Закриваємо. Витримуємо 60 хв. Після міняємо температуру зі 150 до 175 С. Витримуємо 5-7 хв, щоб висушені шматочки хліба підрум’янилися і придбали «смак сухарів».
Поміщаємо отримані грінки в чисту, суху тару (велику тарілку, миску).
Обробляє грінки маслом і вкусоароматической добавкою, перемішуємо їх з допомогою столової ложки. Розкладаємо готовий продукт в посуд і подаємо на стіл. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ І ВРЕМЕПРОВОЖДЕНИЯ!