Ну і звичайно родзинкою цього рецепту є йогурт з маракуєю.
Інгредієнти
Борошно пшеничне – 2 склянки | |
Яйця – 2шт | |
Рослинне масло – 60гр | |
Йогурт з маракуєю – 1 стакан | |
Сметана 15% – 2 ст. л. | |
Ванілін – 1 пакетик | |
Груша конференція – 1шт. | |
Розпушувач тіста – 1 год.л. | |
Порошок кориці – 1ч.л. | |
Цукор – 2ст.л. | |
Цукрова пудра – 50гр |
Цей пиріг нікого з гостей не залишить байдужим. Аромат грушевого пирога здивує будь-якого гурмана. І змусить згадати про дачних вечорах в альтанках з чаєм і ароматною пирогом з дитинства. Аромат грушевого пирога здивує будь-якого гурмана. Для грушевого пирога я завжди беру самі спілі груші у них особливий аромат у випічці. У цьому рецепті я брала сорт груш конференція.
Покроковий рецепт
Візьмемо глибоку чашу і в ній добре збити яйця з цукром
Туди ж додаємо змішуємо сметану і йогурт
До отриманої маси додаємо борошно
Добре перемішуємо і вливаємо олію
Наступні інгредієнти залишилися розпушувач і ванілін
Все гарненько перемішуємо виходить тісто консистенції як густа сметана
Підготуємо грушу, поріжемо її на пластинки невеликої товщини
Підготуємо форму для випікання, папір для випікання змащуємо маслом і викладаємо тісто
Викладаємо грушу поверх нашого тесту і посипаємо корицею
Випікаємо в духовій шафі при температурі 200С
Остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою. Ось і наш пиріг готовий, пора пити чай!!!