Грушевий пиріг на сметані

Грушевий пиріг на сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ну і звичайно родзинкою цього рецепту є йогурт з маракуєю.

Інгредієнти

Борошно пшеничне – 2 склянки
Яйця – 2шт
Рослинне масло – 60гр
Йогурт з маракуєю – 1 стакан
Сметана 15% – 2 ст. л.
Ванілін – 1 пакетик
Груша конференція – 1шт.
Розпушувач тіста – 1 год.л.
Порошок кориці – 1ч.л.
Цукор – 2ст.л.
Цукрова пудра – 50гр

Як приготувати Грушевий пиріг на сметані

Цей пиріг нікого з гостей не залишить байдужим. Аромат грушевого пирога здивує будь-якого гурмана. І змусить згадати про дачних вечорах в альтанках з чаєм і ароматною пирогом з дитинства. Аромат грушевого пирога здивує будь-якого гурмана. Для грушевого пирога я завжди беру самі спілі груші у них особливий аромат у випічці. У цьому рецепті я брала сорт груш конференція.

Покроковий рецепт

Візьмемо глибоку чашу і в ній добре збити яйця з цукром

Туди ж додаємо змішуємо сметану і йогурт

До отриманої маси додаємо борошно

Добре перемішуємо і вливаємо олію

Наступні інгредієнти залишилися розпушувач і ванілін

Все гарненько перемішуємо виходить тісто консистенції як густа сметана

Підготуємо грушу, поріжемо її на пластинки невеликої товщини

Підготуємо форму для випікання, папір для випікання змащуємо маслом і викладаємо тісто

Викладаємо грушу поверх нашого тесту і посипаємо корицею

Випікаємо в духовій шафі при температурі 200С

Остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою. Ось і наш пиріг готовий, пора пити чай!!!