Гуляш із курячої грудки і печериць

Гуляш із курячої грудки і печериць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Грудку курки ретельно промити прохолодною водою, нарізати тонкими довгими смужками, як для страви “біфстроганов”.

Обсмажити філе до золотистої скоринки.

Додаємо заздалегідь нарізану кубиками цибулю (або тонкими півкільцями).

Додаємо нарізані печериці…і сіль, перець за смаком.

Додаємо 400 мл води, тушкуємо на повільному вогні під закритою кришкою 40 хвилин, періодично помішуємо.



Додаємо 3 листа лаврушки, попередньо вимитих і виливаємо заздалегідь розведене борошно, тушкуємо ще 10 хвилин до загустіння.

Додаємо натертий на дрібній тертці часник.