Гуляш із курячої грудки і печериць

Гуляш із курячої грудки і печериць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В моєму варіанті рецепта цибулю просто злегка припущен, а для більш насиченого смаку його можна сильніше обсмажити до золотистого кольору, але такий варіант підходить не для всіх.

Для того щоб розвести борошно рівномірно і без грудочок можна використовувати блендер. Для цього беремо широкий пластиковий стакан, в якому і заливаємо 3 столові ложки борошна водою (200 мл), збиваємо блендером.

Ще один корисний секрет для тих, хто піклується про свою фігуру: рослинна олія ми не ллємо в сковорідку, а змащуємо її.

Звичайно, страва буде смачніше, якщо замінити печериці сушеними лісовими грибами, а в кінці приготування додати копченості, наприклад копчену грудку, дрібно нарізану, але тоді не варто давати такий гуляш дітям.

Як гарнір можна відварити макарони, однак, звичайно, корисніше буде відварити гречку, рис або перловку (будь-яку іншу крупу). Воду теж можна замінити молоком або вершками. Попередньо обсмажене м’ясо обов’язково вийде соковитим і м’яким. Замість курячої грудки можна використовувати м’ясо індички або телятини. Крім того, можна додати різні спеції, наприклад сушений базилік або дрібку кмину. Можна обійтися і без часнику в такому випадку.

Варіантів дуже багато, тут потрібно орієнтуватися на той факт, для кого це блюдо готується.

Покроковий рецепт