Гуляш по-угорськи з телятиною

Гуляш по-угорськи з телятиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беремо вирізку телятини, промиваємо, зрізаємо плівки. Обов’язково гарна якість м’яса! Моєму овочі.

Ріжемо цибулину на середні брусочки, м’ясо кубиками. Всі інгредієнти не потрібно нарізати дрібно. Наливаємо в каструлю з товстим дном і стінками оливкову олію, підсмажити в ній цибулю до прозорості на великому вогні. Після чого засипаємо паприку. Постійно перемішуємо.

До цибулі додаємо м’ясо, обсмажуємо, щоб кожен шматочок побілів.

Заливаємо окріп в каструлю, щоб м’ясо було повністю покрито водою. Зменшуємо вогонь до середнього вогню, закриваємо каструлю кришкою, готуємо півтори години. Після цього ріжемо великими шматочками помідори, відправляємо їх до м’яса з цибулею. Якщо вода википіла, можна додати ще окропу. Солимо. Варимо ще 30 хвилин на такому ж вогні.

Чистимо картоплю, нарізаємо великими квадратиками, варимо все разом до готовності картоплі.

По можливості краще дати гуляшу настоятися.