В наданому рецепті ми будемо використовувати філейні частини курки, так само для посилення смаку томатну пасту, сметану, борошно, цибулю і моркву. Гуляш з курки виходить дуже смачним і ситним.
Інгредієнти
Куряче філе – 500 гр | |
Морква – 1 шт. (середнього розміру) | |
Ріпчаста цибуля – 1 шт (середнього розміру) | |
Сметана – 2 ст. ложки | |
Томатна паста – 1 ст. ложка ( можна використовувати помідори) | |
Борошно – 1 ст. ложка | |
Вода – 1,5-2 стокана | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Лавровий лист – 1 шт | |
Рослинне масло – 30-40 мл |
Гуляш дуже легке блюдо, а так само не складна в приготуванні. Його можна готувати з будь-якого улюбленого виду м’яса: яловичини, курки, свинини, і фаршу. З дитинства ми пам’ятаємо цей вишуканий смак, який не з чим не можна переплутати, гуляш можна їсти з будь-яким улюбленим гарніром.
Покроковий рецепт
Для приготування страви, готуємо зазначені продукти. Філе курки режим на шматочки, так само очищаємо моркву і цибулю.
Філе курки викладаємо на заздалегідь підігріту сковорідку додаємо масло для смаження. Тушкуємо курку 7-10 хв, на середньому вогні. Поки гаситься курка, можна підготувати моркву і цибулю. Моркву тремо на крупній терці, дрібно шаткуємо цибулю.
Потім до філе курки додаємо цибулю і моркву, і тушкуємо 10 хв.
Далі додаємо до інгредієнтів томатну пасту, сметану і борошно, все перемішуємо, зменшуємо вогонь і тушкуємо 10 -15 хв.
Додаємо воду 1,5-2 склянки, солимо, перчимо і накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь на повільний і в такому стан тушкуємо 20 хвилин. На свій розсуд ви можете додати свої улюблені спеції, а так само для гостроти відчуттів можна додати пару головок часнику.
В кінці приготування додати лавровий листок. Гуляш можна подати з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!