Для приготування страви, готуємо зазначені продукти. Філе курки режим на шматочки, так само очищаємо моркву і цибулю.
Філе курки викладаємо на заздалегідь підігріту сковорідку додаємо масло для смаження. Тушкуємо курку 7-10 хв, на середньому вогні. Поки гаситься курка, можна підготувати моркву і цибулю. Моркву тремо на крупній терці, дрібно шаткуємо цибулю.
Потім до філе курки додаємо цибулю і моркву, і тушкуємо 10 хв.
Далі додаємо до інгредієнтів томатну пасту, сметану і борошно, все перемішуємо, зменшуємо вогонь і тушкуємо 10 -15 хв.
Додаємо воду 1,5-2 склянки, солимо, перчимо і накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь на повільний і в такому стан тушкуємо 20 хвилин. На свій розсуд ви можете додати свої улюблені спеції, а так само для гостроти відчуттів можна додати пару головок часнику.
В кінці приготування додати лавровий листок. Гуляш можна подати з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!