Нарізати м’ясо, цибулю і моркву соломкою.
Додати на сковороду олію і добре її розігріти.
Викласти м’ясо на розігріту сковороду, злегка збризнути лимонним соком для пом’якшення і смажити десять хвилин, перемішуючи.
Закрити кришкою і дати потушиться м’яса у власному соку 20-30 хвилин.
Викласти до м’яса цибулю і моркву, перемішати.
Налити в чашку 250 мл гарячої води, додати 3 столові ложки томатної пасти, чайну ложку цукру і приправи за смаком. Ретельно перемішати і вилити на сковороду.
Перемішати гуляш, закрити кришкою і залишити гаситися на повільному вогні 30 хвилин.
Подавати з картопляним пюре, рисом або овочами! Приємного апетиту!