Густий осінній суп з фрикадельками і червоним рисом

Густий осінній суп з фрикадельками і червоним рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий , ситний, корисний домашній густий суп з червоним рисом і фрикадельками.Готуємо легко, швидко і смачно.

Інгредієнти

Червоний рис – 0,5 склянки заздалегідь відварити до напівготовності
Картопля – 6 шт
Морква – 3 шт
ріпчаста цибуля – 2 шт
перець солодкий – 2 шт
фарш – 250 гр
рослинне масло – 100 мл
сіль, перець мелений – за смаком
насіння кропу – 1 щіпка
насіння коріандру – 1 щіпка
лвровый лист,перець горошком – за смаком

Як приготувати Густий осінній суп з фрикадельками і червоним рисом

Ось і настала осінь,подули вітри й почалися дощі, дуже хочеться зігрітися хорошим домашнім супчиком.Суп з фрикадельками і червоним рисом густий, ситний, зігріє вас в дощовий осінній день.Суп готується досить швидко і просто, а виходить смачним.Всі продукти доступні .

Покроковий рецепт

Моркву миємо, чистимо,, нарізаємо,кому як подобається.сьогодні я наріжу кільцями.Цибулю чистимо ,дрібно ріжемо. Нарізані моркву і цибулю, відправляємо на сковороду з рослинним маслом і пасеруємо.


Солодкий перець,миємо .чистимо і дрібно ріжемо. Відправляємо на сковороду до овочів хвилин через десять після початку приготування.


Воду попередньо закип’ятимо в трьох літрової каструлі. Овочі зі сковороди,перекладаємо в киплячу воду.


Через сім хвилин після овочів викладаємо в каструлю,попередньо відварену до підлозі готовності червоний рис.Ще хвилин через десять викладаємо в каструлю,попередньо вимиту і нарізану картоплю.

Майже відразу після закладання картоплі, можна в киплячий суп покласти заздалегідь сформовані фрикадельки.

Доводимо до кипіння і хвилин через 10 в каструлю з супом викладаємо спеції (коріандр,кріп,лавровий лист,перець горошком), посолити і поперчити за смаком. Я додала ще пару щіпок хмелі-сунелі, пучок зелені кропу і сушений часник, дуже захотілося більш пікантного смаку супу.Варимо до готовності.