Простий , ситний, корисний домашній густий суп з червоним рисом і фрикадельками.Готуємо легко, швидко і смачно.
Інгредієнти
Червоний рис – 0,5 склянки заздалегідь відварити до напівготовності | |
Картопля – 6 шт | |
Морква – 3 шт | |
ріпчаста цибуля – 2 шт | |
перець солодкий – 2 шт | |
фарш – 250 гр | |
рослинне масло – 100 мл | |
сіль, перець мелений – за смаком | |
насіння кропу – 1 щіпка | |
насіння коріандру – 1 щіпка | |
лвровый лист,перець горошком – за смаком |
Ось і настала осінь,подули вітри й почалися дощі, дуже хочеться зігрітися хорошим домашнім супчиком.Суп з фрикадельками і червоним рисом густий, ситний, зігріє вас в дощовий осінній день.Суп готується досить швидко і просто, а виходить смачним.Всі продукти доступні .
Покроковий рецепт
Моркву миємо, чистимо,, нарізаємо,кому як подобається.сьогодні я наріжу кільцями.Цибулю чистимо ,дрібно ріжемо. Нарізані моркву і цибулю, відправляємо на сковороду з рослинним маслом і пасеруємо.
Солодкий перець,миємо .чистимо і дрібно ріжемо. Відправляємо на сковороду до овочів хвилин через десять після початку приготування.
Воду попередньо закип’ятимо в трьох літрової каструлі. Овочі зі сковороди,перекладаємо в киплячу воду.
Через сім хвилин після овочів викладаємо в каструлю,попередньо відварену до підлозі готовності червоний рис.Ще хвилин через десять викладаємо в каструлю,попередньо вимиту і нарізану картоплю.
Майже відразу після закладання картоплі, можна в киплячий суп покласти заздалегідь сформовані фрикадельки.
Доводимо до кипіння і хвилин через 10 в каструлю з супом викладаємо спеції (коріандр,кріп,лавровий лист,перець горошком), посолити і поперчити за смаком. Я додала ще пару щіпок хмелі-сунелі, пучок зелені кропу і сушений часник, дуже захотілося більш пікантного смаку супу.Варимо до готовності.