Очищаємо картоплю, нарізаємо його дрібними кубиками, які складаємо в миску.
Додаємо м’ясний фарш, нарізаний шматочками цибулю. Солимо інгредієнти начинки, перчимо за смаком.
Перемішуємо, начинка готова.
Тісто ділимо на два (можна три) шматка. Розкачуємо шматок тіста в тонкий овальний пласт.
Поміщаємо на пласт половину (або третину) начинки рівним шаром.
Починаємо згортати пласт з картопляно-м’ясною начинкою в рулет, відразу защепляя кінці.
Форму для готування на пару змащуємо рослинним маслом. Викладаємо рулет з начинкою.
Готуємо ханум з картоплею і фаршем 40 хвилин на пару.
Подаємо з улюбленим соусом, розрізавши на порції. Пригощайтесь на здоров’я!