Холодець із риби з овочами по-угорськи

Холодець із риби з овочами по-угорськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування:

1. Будь річкову рибу очищають, видаляють зябра і нутрощі, варять у солоній воді одну годину. Потім бульйон проціджують, а відокремлюють м’якоть від кісточок.

2. У формочки перекладають разом з скибочками лимона і листочками зелені, моркву, порізану кубиками, часточки лимона, зелений горошок (половина частини) .

3. Желатин розпускають в склянці воду, змішують з гарячим бульйоном і заливають вміст формочок на стільки, щоб покрити вміст. Прибирають формочки у прохолодне місце.

4. Коли все застигло формочки дістають. Рибне філе викладають зверху, так само додають решту моркву і горох. Знову заливають, прибирають в холод до повного застигання.

5. Після повного застигання холодець витягують і можна сміливо подавати на стіл.