Холодець з індички «буханочка»

Холодець з індички «буханочка» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей холодець робиться з м’яса індички. Форма нагадує буханець хліба. Чому саме така форма? Та тому, що дуже зручно відрізати шматочки холодцю і відразу класти їх на шматочки хліба. Виходить чудовий смачний бутерброд.

На такий холодець ми візьмемо:

Гомілка індички півтора кілограма, пару курячих бульйонних кубиків, одна лаврушка, одна чайна ложечка солі, одна столова ложка соку лимона, пара зубчиків часничку, півсклянки нарізаного зеленого цибулі, півсклянки дрібно нарізаної зелені петрушки, чверть ложки розмеленого чорного перцю, одна морквина, півтора літра води, півсклянки білого сухого вина.

Покроковий рецепт