Фарширований болгарський перець – вишукана дієтична закуска з сиром. бринзою і крабовими паличками
Інгредієнти
Перець болгарський – 3 шт. | |
Сир – 200 гр. | |
Бринза (сир) – 200 гр. | |
Крабові палички – 200 гр. | |
Зелень (кріп і петрушка) – 30 гр. | |
Гострий перець – 1 шт. | |
Сметана – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком |
Болгарський перець – дуже корисний овоч, зі своїм неповторним смаком. З нього можна готувати безліч різних страв. Пропоную простий варіант холодної закуски – перець, фарширований сиром, бринзою, крабовими паличками зеленню. Трохи гострого перчика додасть пікантності та вогника
Покроковий рецепт
1. Перець помити, видалити насіння і серцевину. Розрізати навпіл.
2. Крабові палички дрібно нарізати.
3. Зелень і гострий перець помити, обсушити і також дрібно нарізати.
4. Змішати сир, бринза крабові палички, сметану і зелень. Посолити.
5. Нафарширувати перець отриманою сумішшю.