Холодна закуска – Фарширований болгарський перець сиром і сиром

Холодна закуска – Фарширований болгарський перець сиром і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фарширований болгарський перець – вишукана дієтична закуска з сиром. бринзою і крабовими паличками

Інгредієнти

Перець болгарський – 3 шт.
Сир – 200 гр.
Бринза (сир) – 200 гр.
Крабові палички – 200 гр.
Зелень (кріп і петрушка) – 30 гр.
Гострий перець – 1 шт.
Сметана – 2 ст. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Холодна закуска – Фарширований болгарський перець сиром і сиром

Болгарський перець – дуже корисний овоч, зі своїм неповторним смаком. З нього можна готувати безліч різних страв. Пропоную простий варіант холодної закуски – перець, фарширований сиром, бринзою, крабовими паличками зеленню. Трохи гострого перчика додасть пікантності та вогника

Покроковий рецепт

1. Перець помити, видалити насіння і серцевину. Розрізати навпіл.

2. Крабові палички дрібно нарізати.


3. Зелень і гострий перець помити, обсушити і також дрібно нарізати.


4. Змішати сир, бринза крабові палички, сметану і зелень. Посолити.


5. Нафарширувати перець отриманою сумішшю.