.
Інгредієнти
Цукіні – 6-7 молодих кабачків (цукіні) | |
Борошно – 2 ст. л. | |
Оливкова олія – 2 ст. л. | |
Йогурт – близько 200 гр (не солодкого) | |
Часник – 2-4 зубчики | |
Сіль – за смаком | |
Паприка – за смаком | |
М’ята сушена |
Вперше я спробувала цей салат в гостях. Поєднання смажених, злегка солодких кабачків з часником – щось! Заправлений салат звичайним не солодким йогуртом і невеликою кількістю оливкової олії. Для більшого аромату можна посипати салат сушеної м’ятою.
Кількість інгредієнтів розрахована на 6 – 8 осіб.
Покроковий рецепт
Кабачки (цукіні) нарізати кружальцями. Деко посипати борошном, викласти кабачки в один шар, посолити, збризнути оливковою олією.
Запікати в духовці при температурі 200 С до рум’яності кабачків (близько 15-20 хвилин).
Часник почистити, дрібно порубати. Змішати йогурт, часник і сіль. Поставити заправку в холодильник на 10 хвилин. Кабачки перекласти в глибоку миску, залити охолодженою часниковою йогуртовій заправкою. Перед подачею на стіл полити невеликою кількістю оливкової олії і зверху посипати паприкою. Якщо ви не любите паприку, можна посипати салат рубаними листям сушеної м’яти. Дуже смачно! Приємного апетиту!