Хрустка картопля з паприкою – як в Макдональдсі!
Інгредієнти
Масло рослинне – 4 ст. л. | |
Картопля – 6 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – щіпка | |
Паприка – 1 ч. л. |
Ароматна і золотиста картопля в духовці – домашня картопля фрі простого і швидкого приготування! Відмінний гарнір для обіду або перекусу, який добре поєднується з багатьма соусами, салатами і м’ясними продуктами.
Покроковий рецепт
Очистити і промити картоплю. Нарізати соломкою і повторно промити овоч від зайвого крохмалю. Викласти скибочки картоплі на паперові кухонні рушники – для усунення вологи.
Влити олію до картоплі, помістивши коренеплід в глибоку ємність.
Додати сіль і перець.
Всипати паприку або каррі – за смаком.
Гарненько перемішати всі інгредієнти. Залишити картоплю на п’ять хвилин для просолювання. За необхідності, після закінчення часу потрібно підсолити картоплю. Відправити соломку в ємність для запікання. Запікати до м’якості картоплі всередині і ароматною хрусткої скоринки. Для того, щоб картопля була ідеальною, краще всього першу чверть години запікати страву під фольгою, після чого – запікати без.
Ароматна і дуже хрустка картопля з м’якою серединкою готова!
Подавати ароматний гарнір з кисло-солодким соусом, овочевим салатом або тартаром. Приємного апетиту!