Хрустка картопля в духовці

Хрустка картопля в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хрустка картопля з паприкою – як в Макдональдсі!

Інгредієнти

Масло рослинне – 4 ст. л.
Картопля – 6 шт.
Сіль – за смаком
Суміш перців – щіпка
Паприка – 1 ч. л.

Як приготувати Хрустка картопля в духовці

Ароматна і золотиста картопля в духовці – домашня картопля фрі простого і швидкого приготування! Відмінний гарнір для обіду або перекусу, який добре поєднується з багатьма соусами, салатами і м’ясними продуктами.

Покроковий рецепт

Очистити і промити картоплю. Нарізати соломкою і повторно промити овоч від зайвого крохмалю. Викласти скибочки картоплі на паперові кухонні рушники – для усунення вологи.

Влити олію до картоплі, помістивши коренеплід в глибоку ємність.

Додати сіль і перець.

Всипати паприку або каррі – за смаком.

Гарненько перемішати всі інгредієнти. Залишити картоплю на п’ять хвилин для просолювання. За необхідності, після закінчення часу потрібно підсолити картоплю. Відправити соломку в ємність для запікання. Запікати до м’якості картоплі всередині і ароматною хрусткої скоринки. Для того, щоб картопля була ідеальною, краще всього першу чверть години запікати страву під фольгою, після чого – запікати без.

Ароматна і дуже хрустка картопля з м’якою серединкою готова!

Подавати ароматний гарнір з кисло-солодким соусом, овочевим салатом або тартаром. Приємного апетиту!